Кулінарні рецепти

Печінка в томатному соусі

Печінка в томатному соусі готується досить просто і відмінно поєднується з будь-яким гарніром, наприклад, з “Овочевим пюре”.

Для приготування печінки знадобиться:

– Куряча печінка – 400 грамів

– Томатний соус – 3 столові ложки

– Цибуля – 1 цибулина

– Морква – 1 шт.

– Часник – 2 зубчики

– Сіль за смаком

Натираємо на крупній тертці моркву, нарізаємо дрібно цибулю, натираємо на дрібній тертці часник.

Викладаємо моркву, цибулю, часник на сковороду, попередньо змащену олією.

Обсмажуємо до золотистого кольору.

Нарізаємо печінку на шматочки.

Додаємо в сковороду печінку, солимо за смаком.

Закриваємо кришкою, обсмажуємо хвилин 10, періодично помішуючи.

Додаємо томатний соус і обсмажуємо ще 10 хвилин.

Печінка в томатному соусі готова.

Викладаємо печінку на тарілку і подаємо на стіл, як окрему страву, або в поєднанні з гарніром, наприклад, з “Смачним гарніром з рису”.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Womanblog.in.ua © 2015-2017| Багато порад на різноманітні теми