Російські господині дуже полюбляють подавати до святкового столу тарталетки. По-перше, це блюдо готувати, по-друге, воно дуже привабливо і нарядно виглядає, по-третє, дуже смачні тарталетки. Що найцікавіше, начинка може бути абсолютно будь – солодкою, пряної і так далі. Проявіть фантазію і створіть воістину шедевральні закуски! Не сумнівайтеся, гості неодмінно оцінять.

Тарталетки з начинкою з курки і овочів

  • Готові тарталетки – 10 штук
  • Відварна курка – 400 г
  • спаржа Консервована – 250 г
  • Зелений горошок – 200 г
  • Молоко – 4 столові ложки
  • Розтоплене вершкове олію – 1 їдальня ложка
  • Біле вино – 30 мл
  • Крохмаль – 1 столова ложка
  • Лимонний сік – 1 чайна ложка
  • Сіль
  • Перець
  1. Варене куряче м’ясо наріжте невеликими кубиками.
  2. Зелений горошок потушкуйте на сковороді у вершковому маслі.
  3. За п’ять хвилин до готовності горошку влийте в сковороду біле вино і додайте шматочки спаржі прямо з розсолом.
  4. Розведіть крохмаль у невеликій кількості прохолодної кип’яченої води і додайте в сковороду. Перемішайте.
  5. Акуратно влийте молоко і лимонний сік. Посоліть і поперчіть страву за смаком.
  6. Тепер настала черга м’яса. Змішайте шматочки курки з вмістом сковороди і підсмажте все протягом однієї хвилини.
  7. Після цього вимкніть вогонь і за допомогою столової ложки розкладіть начинку по тарталеткам.

Тарталетки з начинкою з крабового м’яса

  • Готові тарталетки – 10 штук
  • Крабове м’ясо – 250 г
  • Сметана – 3 столові ложки
  • Яйця – 2 шт.
  • Цибуля – 1 штука
  • масло – 1 столова ложка
  • Перець
  • Сіль
  1. Цибуля наріжте кубиками і обсмажте на вершковому маслі.
  2. Коли цибуля буде майже готовий, додати до нього дрібно нарізане крабове м’ясо. Смажте всі близько трьох хвилин, періодично помішуючи.
  3. плошечке приготуйте соус: змішайте сирі яйця зі сметаною, посоліть, поперчіть. Збийте масу.
  4. Влийте соус в сковороду з м’ясом і тушкуйте до тих пір, поки соус не стане густим.
  5. Готову начинку розкладіть по тарталеткам.

Тарталетки з сирно-грибною начинкою

  • Тарталетки – 10 штук
  • Твердий сир – 100 грам
  • Солоні гриби – 100 г
  • Морква – 1 штука
  • Цибуля – 1 штука
  • Часник – 1 штука
  • Сметана – 2 столові ложки
  • Свіжий кріп
  • Чорний перець
  1. Моркву зваріть. Очистіть, остудіть і наріжте кружечками.
  2. Цибуля наріжте півкільцями.
  3. З грибів злити розсіл і дрібно поріжте.
  4. Сир натріть на дрібній тертці.
  5. Часник подрібніть за допомогою блендера або чеснокодавилки.
  6. В окремій мисочці змішайте часник, сир і сметану. Ретельно перемішайте інгредієнти, приправити перцем.
  7. З’єднайте всі продукти, перемішайте і розкладіть по тарталеткам. Прикрасьте блюдо гілочками кропу.

Солодкі тарталетки з ягідним варенням

  • Тарталетки – 10 штук
  • Варення з будь-яких ягід – 200 г
  • Молочний шоколад – 0,25 плитки
  • Ванільні збиті вершки
  1. Кожну тарталетку наполовину заповніть варенням.
  2. Поверх варення щедро видавіть збиті вершки.
  3. Шоколад дрібно натріть. Прикрасьте тарталетки солодкої стружкою.

Тарталетки зі свіжими ягодами «Літні»

  • Тарталетки – 10 штук
  • Свіжа малина, суниця і полуниця – 500 г
  • Солодкий лікер – 3 столові ложки
  • Малиновий конфітюр – 200 г
  • Сметана – 300 г
  • Молочний шоколад – 150 г
  1. В маленькій каструльці змішайте сметану і конфітюр. Доведіть суміш до кипіння на середньому вогні, постійно помішуючи. Маса буде готова, коли конфітюр повністю розчиниться.
  2. Додайте в каструльці лікер і маленькі шматочки шоколаду. Зніміть посуд з вогню і перемішуйте солодку суміш до тих пір, поки шоколад не розчиниться. Щоб цей процес зайняв менше часу, можна додати шматочки шоколаду, а шоколадну стружку.
  3. Дайте суміші як слід охолонути, після чого розлийте її по тарталеткам. Трохи маси залиште на майбутнє. Приберіть заготовки в холодній місце хвилин на тридцять.
  4. Після цього прикрасьте кожну тарталетку свіжими ягодами, залийте залишками гарячої суміші і знову поставте у холодне місце.
  5. Як тільки тарталетки застигнуть, можна подавати їх до столу.

Пригощайтеся і пригощайте гостей!