Як приготувати грінки

Грінки-підсмажені скибочки хліба. Багато людей цікавляться тим, як приготувати грінки, щоб вони були смачними? Як ви вже здогадалися, саме про це ми і поговоримо з вами в цій статті.

Деякі люди воліють на сніданок вівсянку або омлет, в той час як іншим більше до душі свіжі та хрусткі грінки. Вони можуть бути солодкими або з різними добавками: овочевими, м’ясними, рибними. У кожному разі, готуються вони надзвичайно швидко.

Як приготувати смачні грінки

Як приготувати смачні грінки Безсумнівно, у кожної сучасної господині є своє фірмове блюдо, і я не виняток. У одного кухаря це суп, в іншого салат, а в мене смачні грінки. Я вирішила поділитися з вами своїм секретом, а саме, як приготувати смачні грінки.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. батон-2 шт.
  2. вершкове масло-200 г
  3. яйця-20 шт.
  4. густий майонез-500 г
  5. копчена ковбаса-200 г
  6. помідори-5 шт.
  7. часник-1 головка
  8. свіжий кріп-1 пучок

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. У першу чергу розтоплюю вершкове масло. Все тому, що на ньому мої грінки виходять смачніше. Потім розігріваю сковороду.
  2. Хліб нарізаю на скибочками завтовшки 1 см. Умочують батон в топлене масло з обох сторін і відправляю на сковороду.
  3. Жарю приблизно дві хвилини, поки хліб не підрум’яниться. Грінки знімаю зі сковороди і викладаю на тарілку.
  4. Яйця варю до крутизни. Щоб шкаралупа легко знімалася, перед тим, як залити яйця холодною водою, проколюю їх ножем в двох місцях. Остигнули і очищені яйця пропускаю через крупну тертку.
  5. Часник очищаю і зрізаю попки і корінці. Вмочивши зубчик часнику в сіль, рясно натираю їм з одного боку остиглі грінки.
  6. Після цього намазую натерті часником скибочки батона густим майонезом і обсипають їх тертим яйцем.
  7. Кріп подрібнюю, а помідори нарізаю тоненькими скибочками.
  8. Грінки злегка придавлюю зверху. На утворену майданчик з одного боку ложу скибочку помідора, а з іншого-кружечок ковбаси.
  9. Посипаю грінки сіллю і подрібненим кропом.
  10. Після цього викладаю грінки на гарне блюдо і відправляю в холодильник на чверть години.

Наостанок додам, що грінки виходять дуже смачні. Що стосується вас, дорогі читачі, тепер і ви знаєте, як приготувати смачні грінки. Порадуйте цим частуванням своїх рідних, і вони віддячать вам любов’ю і ласкою.

Як приготувати грінки з молоком і яйцем

Як приготувати грінки з молоком і яйцем Хочеться відзначити, що з білого хліба можна легко приготувати смачне і до болю просто блюдо. Мова, звичайно ж, стосується грінок. Цей рецепт я успадкувала від своєї бабусі. Зараз і ви дізнаєтеся, як приготувати грінки з молоком і яйцем. Вони виходять апетитні і рум’яні, а подаю я їх до кави або чаю.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. батон-1 шт.
  2. молоко-250 мл
  3. яйця-1 шт.
  4. цукор-50 г

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Батон нарізаю тоненькими скибочками . При бажанні в супермаркеті зараз можна купити нарізний батон.
  2. У молоко додаю яйце і цукор, все перемішую і збиваю до повного розчинення цукру.
  3. Скибочки батона умочують в отриманій суміші і відправляю на сковороду .
  4. Обсмажую грінки на олії до появи скоринки.

Як приготувати грінки з молоком і яйцем, ви дізналися. Приготуйте раз це блюдо, і ви переконаєтеся самі, що готується воно надзвичайно швидко. Хоча, ви, напевно, це вже зрозуміли й без того.

Як приготувати грінки з горіхами і яблуками

Як приготувати грінки з горіхами і яблуками Хочу вам розповісти ще один простий рецепт приготування грінок. Я часто подаю їх свої рідним на сніданок. Хочете дізнатися, як приготувати грінки з горіхами і яблуками, читайте мою статтю далі.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. пшеничний хліб-200 г
  2. яйця 2 шт .
  3. яблуко-1 шт.
  4. молоко-3/4 склянки
  5. цукор, ядра лісових горіхів і вершкове масло-по 2 ст.л.

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. В одну посудину додаю молоко, жовтки і цукор. Все перемішую і збиваю за допомогою виделки.
  2. Пшеничний хліб нарізаю тоненькими скибочками. Занурюю шматочки хліба в отриману суміш і обсмажую на сковороді з двох сторін.
  3. Яблука очищаю, видаляю насіння, дрібно нарізаю і тушу з цукром, поки фрукти не стануть м’якими.
  4. Горіхи подрібнюю і обсмажую на другій сковороді і додаю їх в яблучну масу. Все перемішую.
  5. Отриманою сумішшю намазую грінки, укладаю їх у форму і покриваю шаром збитих білків. Запікаю в духовці, поки білки не затвердіють.

Ось я вам і розповіла, як приготувати грінки з горіхами і яблуками. Зазначу, що якщо у вас немає часу на приготування яблучної маси, ви можете сміливо використовувати джем або варення. Так вийде набагато швидше.

Як приготувати французькі грінки

Як приготувати французькі грінки Вам набридла яєчня? Хочете швидко приготувати смачну страву? Вам не вистачає гострих відчуттів? Зараз я вам повідаю, як приготувати французькі грінки .

ІНГРЕДІЄНТИ

  1. нарізний батон-1 шт.
  2. яйця-4 штуки
  3. соняшникова олія, сіль.

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Я найчастіше використовую нарізний батон. Якщо його немає, беру будь аналог і нарізаю тоненькими скибочками.
  2. У глибокий посуд розбиваю яйця і додаю сіль. За допомогою віночка або виделки збиваю яйця, поки не утвориться однорідна суміш.
  3. Скибочки хліба занурюю у яєчну суміш. Обов’язково стежу, щоб шматочки батона гарненько просочилися яйцями.
  4. Невелику сковороду ставлю на плиту, включаю середній вогонь і наливаю в посуд рослинне масло.
  5. Як тільки сковорода нагріється, викладаю на неї змочені в яйцях шматочки батона і обсмажую їх з обох боків до утворення скоринки.

Наостанок зазначу, що цей спосіб приготування грінок є вкрай простим. Знаючи те, як приготувати французькі грінки, ви зможете забезпечити членів своєї сім’ї прекрасним і смачним сніданком.

Як приготувати часникові грінки

Як приготувати часникові грінки Зараз я з вами поділюся ще одні рецептом приготування грінок. Особисто я використовую їх як основу для бутербродів або просто подаю замість хліба до першого блюда. Це може бути суп або борщ. А ви бажаєте дізнатися, як приготувати часникові грінки? Тоді читайте мою статтю далі.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. бородинський хліб-250 г
  2. часник-3 зубчики
  3. сіль, рослинне масло

ПРИГОТУВАННЯ:

Перший спосіб

  1. Чорний хліб нарізаю тоненькими скибочками і обсмажую на олії з обох сторін.
  2. Знявши гарячі грінки зі сковороди, відразу ж натираю їх часником і посипаю сіллю.

Другий спосіб

  1. У сковороду вливаю трохи рослинного масла, розігріваю його і додаю нарізану пластинками часник.
  2. Перед смаженням хліба шматочки часнику прибираю зі сковороди. У результаті грінки мають менш виражений присмак часнику.

Зазначу, що цей вид грінок є найпоширенішим. Як приготувати часникові грінки, ви вже знаєте. Ну а чим намазати підсмажений хліб, вирішувати вам. Головне, щоб готове блюдо було корисним і смачним. Як приготувати часникові грінки, ви вже знаєте.

Як приготувати грінки з креветками

Як приготувати грінки з креветками Хочу запропонувати вашій увазі ситний сніданок або вкуснейший перекус. Зазначу, що вся моя сім’я просто в захваті від цієї страви. Цьому свідчить миттєво спустошена тарілка. Зараз і ви дізнаєтеся, як приготувати грінки з креветками.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. нарізний батон-1 шт.
  2. яйця-3 шт.
  3. варені креветки-100 г
  4. зелень петрушки-1 пучок
  5. зелена цибуля-1 пучок
  6. сіль

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. З шматочків батона зрізаю скоринки. За допомогою качалки роблю скибочки хліба тонкими і рівними.
  2. Петрушку, цибулю і креветки дрібно нарізаю, перемішую і солю.
  3. Білки відділяю від жовтків і збиваю їх з сіллю.
  4. 2/3 білків змішую з цибулею і креветками. Половину шматочків хліба намазую цією сумішшю, а краї-решті білком.
  5. Після цього кожну грінку з начинкою накриваю шматочком чистого батона і трохи притискаю. Розрізаю кожну грінку по діагоналі на дві половинки.
  6. Підготовлені грінки умочують у збитих жовтках і обсмажую на сковорідці до рум’яного кольору.

Ось ви і дізналися, як приготувати грінки з креветками. Вивчіть мій рецепт і вирушайте на кухню. Запевняю вас, ваші близькі по достоїнству оцінять цю страву.

Як приготувати грінки до пива

Як приготувати грінки до пиву Багато людей вживають пиво, закушуючи його горішками, сухариками або морепродуктами. Мій чоловік не відчуває довіри до покупним продуктам до пива, а віддає перевагу домашнім грінок. Ну а як приготувати грінки до пива в домашніх умовах, зараз я вам повідаю.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  1. чорний хліб
  2. часниковий соус
  3. твердий сир
  4. часник
  5. соняшникова олія
  6. свіжа зелень
  7. спеції

ПРИГОТУВАННЯ:

  1. Приготований хліб нарізаю невеликими шматочками.
  2. Розігріваю на сковороді олію і додаю очищений зубчик часнику. Коли він стане золотистим, часник дістаю з сковороди і просто викидаю.
  3. Нарізаний шматочками хліб висипаю в розпечене масло. Жалю хліб, поки всі шматочки не отримають красиву і апетитну скоринку. В цілому це займає не більше двох хвилин.
  4. Під час смаження грінок посипаю їх спеціями за смаком.
  5. Готові грінки знімаю зі сковороди і викладаю на тарілку. Зверху ложу невеликі шматочки сиру. Прикрашаю тарілку свіжою зеленню. Це може бути петрушка, базилік або орегано.

Ви можете подумати, що придбати грінки до пива буде простіше в магазині. Сперечатися не буду. У той же час не забувайте, що приготовані за цим рецептом грінки є повністю натуральним продуктом без будь-яких добавок. Вам відомо, як приготувати грінки до пива. Ну а чи будете ви робити це, вирішувати вам. Хоча, я б радила вам спробувати.

Моя стаття про те, як приготувати грінки , підійшла до кінця. У ній я поділилася з вами своїм багатим досвідом в області приготування цієї страви. Безсумнівно, існує багато й інших рецептів, однак, на мій погляд, перераховані варіанти є найпоширенішими і популярними.

Щиро сподіваюся, що моя стаття виявилася вам корисною і цікавою. На цій ноті я з вами прощаюся. До нових зустрічей.