Пончики – це апетитне ласощі, яке користується великим попитом у різних країнах. Рецепт досить простий, до того ж, багато часу приготування не займе. Незважаючи на те, що приготування досить просте, багатьох господинь все ж цікавить, як приготувати пончики в домашніх умовах, адже кілька способів.

Простий спосіб приготування з сиром

За свою простоту приготування цей рецепт став справжньою знахідкою для господинь, які чекають несподіваних гостей. Блюдо відмінно підійде до чашечки кави людям всіх віків і найчастіше готуватися з сиром. Закордоном пончики взагалі користуються величезним попитом, тому в кондитерських їх роблять у величезних кількостях. А адже приготувати страву можна і вдома, причому досить просто. Знадобиться:

– пів кілограма сиру;

– 2 яйця;

– розпушувач;

– пів чайної ложки солі;

– 200 г борошна;

– 100 г цукру;

– рослинне масло.

В першу чергу ретельно подрібнюється сир. Потім збиваються яйця з сіллю і цукром. Все це змішується з сиром, після чого розпушується разом з борошном. Можна скачувати з маси невеликі кульки, які смажаться в рясному рослинному маслі. Перед тим, як приготувати пончики в домашніх умовах, переконайтеся, що у вас є розпушувач. У сир можна додати начинку.

Спосіб без сиру

Спосіб з сиром відрізняється простотою, але класичний пончик не має добавок. До того ж, він відрізняється запам’ятовується формою, яка являє собою пишне кільце. Знадобиться більше борошна і цукру. Тісто може бути дріжджовим або також на разрыхлителе. Смаження здійснюється у фритюрниці. В такому варіанті на пончик можна нанести шоколадну пасту і присипати цукровою пудрою з кокосовою стружкою.